Kraljica metliške črnine na promociji v Mercator centru Šiška

PROMOCIJA METLIŠKE ČRNINE IN MODRE FRANKINJE Ljubljana, MERCATOR center Šiška, 18.6.2011

 Dan, ko sem v Mercatorju promovirala Šturmovo metliško črnino in modro frankinjo je bil  zelo lepa izkušnja. Čeprav je kar naporno stati na istem mestu cel dan lahko rečem, da je bilo vredno. Na začetku nisem vedela kaj naj pričakujem, kako se bo vse skupaj izšlo, toda zelo hitro se je vse postavilo na svoje mesto in sem bila že v toku z nasmehom in dobro voljo, kajti to je tudi najpomembnejše, ko skušaš stopiti v stik z ljudmi. Poleg metliške črnine in modre frankinje mi je družbo delala tudi belokranjska pogača in moram reči, da so ljudje zelo dobro sprejeli to kombinacijo. Lepo se mi je zdelo, da so si vzeli čas, ne samo, da so spili kozarec vina ampak, da smo poleg tega tudi diskutirali o vinu in naši Beli krajini. Pokazali so zelo veliko interesa za nas in prav tako dobrih besed ni manjkalo. K meni so prišli ljudje vseh generacij, kar mi je bilo zelo všeč, saj je bilo zanimivo spremljati različna mnenja. Moram pohvaliti tudi osebje v Mercatorju, saj so mi bili v veliko pomoč ves dan. Posebej moram izpostaviti zaključek dneva, ko sem imela manjši problem z avtomobilom in na srečo je zopet Mercator priskočil na pomoč. Še enkrat  lepa hvala Franciju in njegovemu sodelavcu, da sta poskrbela, da sem lahko prišla domov. Res je kar pravijo, Mercator je najboljši sosed.

 Zahvala gre tudi Otiju Šturmu, da mi je ponudil to priložnost, v kateri sem zelo uživala in  že se veselim naslednjega sodelovanja, da zopet obiščem najboljšega soseda in predstavljam naša odlična vina in našo lepo Belo krajino.

Sandra Kapušin

Zapisano v: Bela krajina, Grajska klet, Metliška črnina, Sejmi, Slovenija, Vino, Vinograd. Značke: , , , , , . Zaznamuj z direktno povezavo.

Komentiranje izključeno.