Vrtinova kmetija-sprostitev ob Kolpi

Končno se je našel v Beli krajini nekdo, ki je pripravljen povezati belokranjska vina in narediti celotno ponudbo na enem mestu, v kolikor bodo to Belokranjci dojeli in sprejeli. Blog o najbolj belokranjsko oblečenih vinih omogoča prav to, promocijo vin in predstavitev Bele krajine v vsej njeni lepoti, katere ne manjka. Tarnamo, kako je kriza in kako se nič ne splača, a v Beli krajini je možnost za razvoj turizma tako velika, le povezati se je potrebno in skupaj pokazati svetu, kaj imamo in kaj smo sposobni. Tukaj pa nastopijo težave, ker smo Slovenci, ko je treba stopiti skupaj in pokazati kaj ima sosed dobrega…

 Zato toliko bolj pozdravljam nastanek bloga o najbolj oblečenih belokranjskih vinih. Na naši kmetiji, www.vrtinova-kmetija.eu , ki smo  jo  obnovili v modernem slogu  s pridihom starega, točimo prijateljem in gostom samo najbolj belokranjsko oblečena  vina.

Lastnik Vrtinove kmetije Cindrič Jože

Zapisano v: Bela krajina, Mediji o nas, Metliška črnina, Neuvrščeno, Slovenija, Vino. Značke: . Zaznamuj z direktno povezavo.

Komentiranje izključeno.