Nova kraljica metliške črnine Sandra Kapušin se predstavi

Sem Sandra Kapušin, novo izbrana kraljica Metliške črnine za leto 2011­­- 2012. Živim v Beli krajini, občina Metlika, natančneje v vasi Krasinec. Stara sem 21 let, imam dokončano srednjo ekonomsko šolo in sem sommelier 1. stopnje. V nadaljevanju pa nameravam opraviti tudi 2. in 3. stopnjo, saj želim še bolj nadgraditi svoje znanje. Zanimajo me jeziki in ker je danes zelo pomembno znanje tujih jezikov, se sedaj učim italijanščine, poleg angleščine, ki jo že govorim.Pomagam doma, v domačem gostišču Kapušin, saj me delo veseli, spoštujem tradicijo, obožujem delo z ljudmi in vsekakor je to najboljša šola oz. praksa, da se izpopolnim tudi v tej smeri.

Nad nazivom, kraljica Metliške črnine sem zelo navdušena. Občutki so božanski, se že veselim opravljanja svojih dolžnosti, promoviranja Bele krajine, prav tako tudi naše odlične Metliške črnine, ki je naše zaščiteno vino. Veseli me, da bom spoznala veliko novih ljudi in pridobila veliko poznanstev.

Resnično mislim, da imamo veliko ponuditi in pokazati, tako, da skupaj lahko dosežemo zelo veliko. Samo verjeti in ceniti moramo to kar imamo in se truditi po najboljših močeh.Slovenija je lepa, vendar pa del te lepote in dobrote premore tudi prav Bela krajina.Lahko samo rečem, da sem ponosna belokranjka in čas je, da se pokažemo v vsej svoji lepoti ostali Sloveniji in tudi izven naših meja, naj nas svet opazi in vzljubi.

Obljubim, da bom po svojih najboljših močeh pripomogla k prepoznavnosti naših vin in Bele krajine.

Sandra

Zapisano v: Bela krajina, Grajska klet, Metliška črnina, Neuvrščeno, Sejmi, Slovenija, Vino. Značke: , , , , . Zaznamuj z direktno povezavo.

Komentiranje izključeno.